luni, 27 aprilie 2009

Algele galodium












Algele Galodium
Aceste alge provin din Tibet şi mult timp au fost considerate un secret. În Europa au fost aduse din India, de către un profesor universitar polonez, care a urmat acolo un tratament şi s-a vindecat complet de cancer la ficat în 5 ani de zile. La plecare a primit algele în dar.
Galodium este o algă de culoare albă. În perioada iniţială are diametrul de 5-6 mm, iar înainte de divizare ajunge la 40-60 mm. Algele Galodium se întreţin prin lăsarea lor într-un vas plin cu lapte, pînă cînd laptele fermentează, apoi se strecoară şi se bea conţinutul. Algele se spală în strecurătoare, după care se lasă în vasul ce se va umple iarăşi cu lapte. Vasul se ţine la temperatura camerei şi nu la rece.
Printre proprietăţile terapeutice ale algei Galodium: utilitatea evidentă în boala canceroasă, prin stoparea creşterii celulei canceroase în organism; normalizează perfect schimbul de substanţe; vindecă alergiile de orice natură; rezolvă problemele gastrointestinale, inclusiv ulcerul, prin normalizarea florei intestinale; vindecă bolile pulmonare; vindecă maladiile de ficat, vezica urinară şi rinichi, dizolvă pietrele; vindecă procesele inflamatorii, fiind un antibiotic natural; curăţă corpul de toxine, elimină reziduurile metabolismului, inclusiv colesterolul rău; ajută bolnavii de diabet zaharat, prin normalizarea glicemiei; intensifică activitatea sexuală, întinereşte organismul, încetineşte îmbătrînirea celulelor; creşte rezervele interioare ale organismului, ridică tonusul, îmbunătăţeşte memoria şi atenţia.
sursa -evenimentul zilei
Folositi instrumente din plastic pentru strecurare ,nu folositi ustensile din metal.
Pentru cei ce vor sa foloseasca alga ii sfatuiesc sa citeasca site-ul:






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu